- Adviseur Testbedrijf Traminfrastructuur a.i.. Afdrukken E-mail

 
Onze opdrachtgever
Werken bij de Provincie Utrecht betekent een waardevolle bijdrage leveren aan de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Of het nu gaat om mobiliteit, natuur of cultuur de provincie speelt slagvaardig in op ontwikkelingen in de samenleving. Dat vraagt om een organisatie waarin innovatie de continue factor is. Focus op de omgeving, interne samenwerking, integraal denken en ruimte voor experimenteren zijn daarin onze speerpunten. De nieuwe organisatiestructuur, met zelfstandig opererende teams en een kleine concerndirectie, vormt de basis. Ruimte geven aan ontwikkeling van de medewerkers vormt de randvoorwaarde voor succes.

De Uithoflijn (UHL) is een project (> € 300 mln.) dat onder de gezamenlijke aansturing van de gemeente Utrecht en provincie Utrecht gerealiseerd wordt. De beide partijen hebben een gezamenlijke, integrale projectorganisatie Uithoflijn ingericht (POUHL), die verantwoordelijk is voor het managen van dit project. Begin 2015 zijn de twee belangrijkste overeenkomsten getekend met de bouwende partij voor de Traminfrastructuur en met de leverende partij voor de Tramvoertuigen. De overeenkomst Traminfrastructuur is een UAV-gc 2005 contract waarbij de opdrachtnemer zowel verantwoordelijk is voor engineering en uitvoering als voor het testbedrijf.

Als Adviseur Testbedrijf ben je samen met de Projectleider Testbedrijf onderdeel van het team Traminfrastructuur. Je rapporteert aan de Projectmanager Traminfrastructuur.

Jouw projectteam / wat ga je doen?
Het project UHL start na de realisatiefase met de uitvoering van het Testbedrijf. In het Testbedrijf wordt de integrale werking van het tramsysteem (infra + materieel) aangetoond door middel van Systeem Integratie Testen (SIT). Het Testbedrijf bestaat uit verschillende fases waarbij de opbouw plaatsvindt van integratie testen van de infrastructuur, testen met 1 voertuig en testen met meerdere gekoppelde voertuigen. Aan het einde van het Testbedrijf wordt de traminfrastructuur overgedragen aan de toekomstige beheerder. Het Testbedrijf maakt onderdeel uit van de bewijsvoering voor overdracht aan de beheerder. Na het Testbedrijf volgt het Proefbedrijf waarin de processen van het tramvervoersysteem beproefd worden, de trambestuurders opgeleid worden en robuustheidsproeven gereden worden. In het Testbedrijf komt de techniek van de verschillende contracten samen, o.a. de traminfrastructuur, het materieel en de directieleveringen (o.a. trambeveiliging, wissels en AHOB).

De opdrachtnemer van de overeenkomst Traminfrastructuur is verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van het Testbedrijf. Als Adviseur Testbedrijf speel je een belangrijke rol bij het monitoren van het proces van de opdrachtnemer. Samen met de Projectleider Testbedrijf ben je het aanspreekpunt voor het Testbedrijf binnen de projectorganisatie voor de toekomstige beheerder en de opdrachtnemer.

In deze functie ondersteun je de Projectleider Testbedrijf. Je bent verantwoordelijk voor o.a. de volgende werkzaamheden:
- Coördinatie van de toetsen en het toetsen van testdocumentatie conform de UAV-gc 2005
  met de methode Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB);
- Actualiseren en bijhouden van de voortgang van het Testbedrijf in Relatics;
- Coördinatie van de waarnemers en bijwoonpunten tijdens de testen;
- Bijdrage leveren aan de bijwoonpunten tijdens het Testbedrijf;
- Monitoren van het omgevingsmanagement van de opdrachtnemer voor het Testbedrijf;
- System Engineering van het Testbedrijf;
- Ondersteunen van de overdracht van projectdocumentatie aan de toekomstige
  beheerorganisatie.

Het project vangt aan per 1 oktober 2017 en loopt in iedr geval tot en met 31 december 2018 (optie verlenging 2 x 6 maanden). De inzet bedraagt 32 uur per week

Functie-eisen
- Tenminste een technische HBO-opleiding of vergelijkbaar;
- Tenminste 5 jaar technisch inhoudelijke werkervaring in light rail projecten;
- TTenminste 3 jaar werkervaring met de uitvoering van testen van light railsystemen 
- Aantoonbare kennis en ervaring met UAV-gc contracten;
- Aantoonbare kennis en ervaring met systeem gerichte contractbeheersing (SCB).

Persoonlijke eigenschappen               
- In korte tijd zich eigen kunnen maken van technische inhoud, processen en relaties;
- Proactief;
- Overtuigingskracht en resultaatgerichtheid.

Vaardigheden
- Communicatief vaardig en systematisch werken;
- Analytische vaardig en in staat verbanden te leggen;
- Plannen en organiseren;
- Verbinden.

Kennis van
- Projectmatig werken;
- EN 50126;
- Testen van light railsystemen; 
- UAV-gc contracten;
- Procesmatig  werken binnen multidisciplinaire light rail projecten;
- Systeem gerichte contractbeheersing (SCB);
- Systeemintegratie van light railsystemen;
- System Engineering.

Contact
Wanneer deze opdracht je aanspreekt neem dan contact op via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of stuur ons direct je gegevens.

 
< Vorige   Volgende >
 

... MET HET OOG OP

TALENT

Ron Arendonk Jack Bezemer Jeroen de Visser