- Site Planning & Logistics Manager Afdrukken E-mail

 
Onze klant
Binnen de organisatie van onze klant delen meer dan  20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met hun merken - ruim 30 - bereiken zij miljoenen mensen in meer dan 100 landen. Onze klant heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld.

De medewerkers van onze klant werken samen om dagelijks miljoenen consumenten te voorzien van waardevolle voedingsstoffen. De wereld verandert steeds sneller en wordt steeds complexer. Balans is voor hen een sleutelwoord; ‘en’ is belangrijker dan ‘of’ en ‘maar’. De klant is één van de grootste zuivelbedrijven van de wereld. Het succes is mede gebaseerd op het 'verwaarden' van melk, zowel commercieel als op het gebeid van voedingswaarde van de producten. De klant is actief in zeer competitieve markten en moeten daarom blijven innoveren en soms risico’s nemen om relevant te blijven. De focus ligt daarbij op het eerlijk zaken doen en de lange termijn. Duurzaamheid is hiervan een logisch gevolg. Ondernemende mensen die zowel strategisch kunnen denken en resultaten kunnen boeken voelen zich binnen deze organisatie thuis.

De productielocatie in Borculo is een van de vijf grootste en belangrijkste productielocaties van de klant en richt zich voornamelijk op de productie van ingrediënten voor de babyvoeding en farmaceutische industrie. Recent is er een state of the art IFT(baby & kindervoeding) fabriek gebouwd. Maar hier blijft het niet bij en de komende jaren staan er een groot aantal belangrijke investeringen gepland om de betrouwbaarheid te garanderen en de productiecapaciteit nog verder uit te breiden.

Doel van de functie

“Je maakt Verbinding, je bent Verantwoordelijk, je bent Besluitvaardig en Actiegericht”

 In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de planning en het logistieke beleid op de locatie Borculo en geef je leiding aan een groot team. Naast planning en interne logistiek zijn S&OP processen en valorisatievraagstukken je niet vreemd.

Je maakt onderdeel uit van het Plant Management Team. In deze hoedanigheid draag je bij aan het opstellen en uitdragen van het locatie-masterplan waarbij onderwerpen centraal staan als proces- en kostenbeheersing, investeringen in de site, leiderschap & cultuur - maar waarbij ook persoonlijke ontwikkeling aandacht krijgt. Op strategisch en tactisch niveau geef jij richting aan operationele planning (cruciaal en complex) en logistiek. Je bent in staat leiding te geven aan multi disciplinaire optimalisatie- en implementatieprojecten op het gebied van planning, ERP (SAP), opslag, inkoo, etc.
 
Als leidinggevende stuur je een team aan van 11 medewerkers (planning, bedrijfsbureau, logistic engineers, magazijn en expeditie), in lijn met de gewenste organisatiecultuur. Hierbij komt jouw coachend leiderschap uitstekend naar voren.

Functie-eisen
- Afgeronde HBO/WO opleiding, (Technische) Bedrijfskunde, Logistiek;
- Een aantal jaar relevante leidinggevende ervaring en People management skills in bij
  voorkeur een technische operationele productie omgeving;
- Ervaring met Project Management;
- Kennis van en inzicht in productieprocessing (proces-, farmaceutische- of foodindustrie)
  en ruime ervaring met (implementatie van) ERP/planningssystemen;
- Aantoonbare kennis en ervaring met advanced scheduling systemen;
- Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Klant- en kwaliteitsbewust in denken en doen;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Positief-kritisch, zelfstandig, proactief.

Contact
Ben je geintresseerd in deze functie? Stuur dan je cv aan ons toe via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 

 
< Vorige   Volgende >
 

... MET HET OOG OP

TALENT

Ron Arendonk Jack Bezemer Jeroen de Visser